Ще одному бабиному літу бути – прогнози синоптиків

30.10.2020 10:35   -
Автор:
Про погоду – відразу з приємної новини: метеорологи передбачають ще одне бабине літо у листопаді!! Але за даними фахівців, дощі в Україні почнуться в останні дні жовтня і протримаються до 4 листопада. Вже 31 жовтня похолодання пошириться по всій країні, циклон принесе подекуди навіть мокрий сніг, говорять у гідрометцентрі.
 
Харківський гідрометцентр
 
Невеликі дощі також будуть 2 і 3 листопада, які принесуть атмосферні фронти і циклон. У ці дні температурний фон трохи знизиться, але буде близький до кліматичної норми, тобто максимальні температури будуть в межах 8-12 градусів тепла, а мінімальна температура до 5 листопада 3-8 тепла, морозів не буде. 
 
Щодо погоди у вихідні, то за прогнозами синоптиків  у Харкові, як і по всій Україні,  слід очікувати дощів і туману.
 
Харківський гідрометцентр
 
31 жовтня  буде Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий, вдень помірний дощ. Вітер північно — східний, 5 — 10 м/с. Температура повітря: вночі 4 — 9° тепла, вдень 9 — 14°. 1 листопада теж часом очікується дощ. Вітер північно-східний, 7 — 12 м/с. Температура повітря: вночі 4 — 9° тепла, вдень 9 — 14° тепла.
 
За словами синоптиків, хоча початок останнього місяця осені і буде дощовим, але приблизно до середини  листопада прийде тепло — ще одне бабине літо. Яна Біляєва Євген Клочко ХИ