Ще кілька станцій метро під’єднали до системи оплати банківськими картами

19.11.2020 16:20   -
Автор:
Після станції метро "Держпром", де з вересня можна сплатити за проїзд в метро банківською карткою, подібні валідатори, що під'єднані до системи встановили ще на кількох станціях метрополітену. Пасажири підземки на станції  "Архітектора Бекетова" не масово, але все ж звикають до нової послуги сплати за проїзд. 
 
Даніїл 
 
Очень удобно. Я где-то позавчера  не мог уехать на метро, потому, что у меня не было налички и я не мог снять деньги с карточки, потому, что у меня было только 100 гривен. Я думал, Боже мой когда наконец появиться вот такой вот автомат, чтобы можно было просто по карточке проехать. Очень удобно, очень классно. Я жду, когда уже на всех станциях будет.  
 
Філіп 
 
Еще не пробовал, пользуюсь E-ticket. Но вообще, я думаю, удобная вещь. Почему нет, с телефона, да, сразу. Очень хорошо. 
 
Сплатити за проїзд можна не лише банківською карткою, а й будь-яким  NFC-гаджетом з Google Pay, Apple Pау. Такого роду послуга, наголошують люди, мінімізує час на вході в підземку. 
 
Ксенія 
 
Конечно экономит. Все помят очереди в кассу, сейчас их нет. Отлично, очень удобно, соответствует международному опыту всех стран. Я думаю, все будут в восторге. 
 
Оксана 
 
Вот ты заходишь, ты знаешь, что ты вставил и пошел. А не тратишь время на поиск денег и стояние в очереди, чтобы получить билетик.
 
Женя 
 
Пока еще не привыкла, потому, что не на всех станциях метро это есть, поэтому по привычке карточкой пользуюсь. Ну а так круто. Молодцы. Мне нравиться.
 
Система сплати за проїзд банківськими картами в метро у Харкові стала розширенням програми "E-ticket". Перший валідатор запрацював у вересні. Тоді розробники пообіцяли протестувати систему і паралельно під'єднати до неї всі харківські станції. Наразі окрім станції "Держпром", "Архітектора Бекетова", турникети встановлені у вестибюлях " 23 Серпня ", " Ботанічний сад ", "Метробудівників". До кінця цього тижня до системи під'єднають станцію метро "Університет", "Спортивну" та "Завод імені Малишева". Протягом найближчих місяців, повідомили у муніципалітеті, по одному такому апарату для сплати банківськими картами планують встановити на всіх станціях харківського метрополітену.