Щоденна робота комунальників Харкова у зимові дні. Відео

12.01.2023 17:04   -

Комунальники Харкова кожного дня продовжують стояти на варті чистоти та порядку у мегіполісі. Так, наприклад, фахівці КСП «Харківгорліфт» за минулий тиждень відпрацювали понад восьмиста звернень громадян.

Завдяки щоденній праці електромеханіків станом на 12 січня у житлових будинках міста працюють 6 572 ліфти. Також комунальники щодня відновлюють роботу ліфтів, що перебувають у тривалому простої. Зокрема, після завершення ремонтно-відновлювальних робіт протягом тижня фахівці запустили 6 ліфтів.

Також, звітують на підприємстві, щоденно за графіками електромонтери виконують технічне обслуговування внутрішньобудинкових електромереж майже 8 тисяч будинків. Зокрема, у 2022 році фахівці підприємства відновили освітлення підвальних приміщень та укриттів, а також налагодили роботу внутрішньобудинкових електромереж, які було пошкоджено внаслідок бойових дій, за 71 адресою.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

В той же час, бригади КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації» прочищають колодязі та водовідвідні канави в Основ’янському районі. Працюють і на дорогах Харкова. На вулиці міста вийшли 149 робітників та 71 одиниця техніки КП «Шляхрембуд». За попередню добу було використано 24 т солі та 44,5 кубометрів піщано-сольової суміші.

Слідкують і за чистотою мегаполісу. Так у Немишлянському районі 142 працівники КП “Харківблагоустрій” щоденно приводять до ладу прибудинкові території на вул. Амосова, Салтівському шосе, вул. Харківських Дивізій, вул. Балканській та бул. Юр’єва. Комунальники прибирають сміття та залишки листя, обрізають дерева і дроблять гілки. І роботи тривають у всіх районах Харкова.

ОСТАННІ НОВИНИ