Що надихає харків’ян працювати і жити в рідному місті (відео)

19.01.2024 12:31   -

Ігор Терехов провів зустріч з працівниками ще одного виробничого підприємства. Перш за все мер відзначив Почесними Грамотами та Подяками тих, чия самовіддана праця в такі важкі для країни і міста часи сприяє відновленню життєдіяльності міста.

Нотки позитиву і оптимізму присутнім подарували завзяті виступи харківських артистів.

Серед нагороджених, Галина Леонідівна. Говорить, надихає жити та додає сил віра в перемогу і робота. Каже поки сиділа вдома в голові були лише погані думки.

ГАЛИНА ЛЕОНИДІВНА ПРАЦІВНИЦЯ ПІДПРИЄМСТВА
Мене це дуже вибивало, хотя я уже на пенсії, ну щас на пенсію не проживешь, нікак. Но когда я пішла работать, начала хоть жить. Во-первих, ти уже не думаешь О плохом. Ти побежал. Главное, щоб война закончилась.

А от Ольга сама заряджає оптимізмом і колег і свою родину. Говорить, це й дає наснагу радіти життю, працювати на улюбленій роботі.

ОЛЬГА ПРАЦІВНИЦЯ ПІДПРИЄМСТВА
Насамперед, думка про свою сім’ю, розумію, що щас тяжкі часи,треба своїм оптимізмом їх зарядити, позитивом, не знаю, зарядить їх.

Приділили увагу на зустрічі і обговоренню буденних справ міста та його майбутній розвиток. Розповів Ігор Терехов і про важкий бюджет на цей рік, адже харків’яни мають знати, що коштів в міській казні стало менше на 30 відсотків і серед пріоритетних витрат – допомога збройним силам України.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Нам всім потрібно розуміти, що перш за все потрібно допомагати нашим військовим, потрібно, щоб наконец то настав нарешті мир, спокій. В тому році ми перерахували на кошти військових частин, які воюють, насправді воюють, 500 млн грн. І в цьому році вже перерахували приблизно 50 млн.

Торкнулись і таких тем, як безкоштовний транспорт, комунальні платежі, ремонт пошкоджених будинків. Відповів мер і на особисті питання. Загалом, кажуть працівники підприємства, зустріч пройшла в динамічному, конструктивному діалозі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Ольга, наприклад, говорить, з цікавістю слухала про розподіл міських коштів та зраділа, почувши, що транспорт і цього року буде безкоштовним.

ОЛЬГА ПРАЦІВНИЦЯ ПІДПРИЄМСТВА
Про бюджет було цікаво мені, що на цей рік буде. Також питання з транспортом, теж мене цікавить, я із пригорода, тяжко добиратись, А дуже якби велике спасибі за те, що по місту безкоштовно. Для сім’ї, як на мене, по кишені хорошо віддається. Ну, я рада. Враження гарне від зустрічі.

МАКСИМ ПРАЦІВНИК ПІДПРИЄМСТВА
Дуже сподобалась зустріч. Все будемо відновлювати, відстоювати, як мер сказав. Все буде добре. Ми працюємо і нас надихає те, що скоріш настане перемога.

НАТАЛЬЯ ПРАЦІВНИЦЯ ПІДПРИЄМСТВА
Мене вразило що наш мер досі відвертий. Якщо є якісь проблеми, він каже, що вони є. Він не каже, що в нас все гарно,це мене дуже вразило. Дуже. А так, проста людина. Приємна в спілкуванні. Концерт он який був! Баяніста який! Та!

ОСТАННІ НОВИНИ