Шанувальники, зайці, ведмеді та Тимошенко. Хто чи що на цей раз завадило їй бути присутньої на слуханні судової справи?

12.04.2013 19:27   -
Автор:

Ігор Бескровний кореспондент

-До суду не поїду, а от гостей приймати буду. Сьогодні під будівлею лікарні "Укрзалізниці" галасно – до екс-прем"єрки Юлії Тимошенко приїхали її прихільники.

І простий смертний, і народний недоторканний – всі сьогодні до неї йдуть на поклін. Але ВОНА приймати гостей не поспішає. Тюремникам повідомила, що нехай всі почекають. І сама як справжня панянка поспішила чепуритися.

-Юлия Владимировна в душе, освободится потом ей скажем.

Але навіть вийшовши з душової, Тимошенко знову зволікала. Тюремники ж кажуть, побаченню з її соратниками не опиралися – дали дозвіл на зустріч, в кімнаті для побачень. Але та туди йти не забажала. Хоч сама кімната в трьох метрах від її медичних хором. Причину ВОНА назвала – мовляв в кімнаті для побачень їй дихати складно.

Ігор Колпащиков начальник Качанівської виправної колонії № 54

-Согласно действующего законодательства проведение свиданий проходит только в специальной комнате  – в комнате для проведения кратких свиданий, эта комната полностью оборудована по действующему законодательству согласно 275 приказа и согласно КВК – в этой комнате находится все начиная от вентиляции принудительной, заканчивая всеми перегородками с размерами указанными в этом законодательстве. Юлия Владимировна не дала согласие на проведение этого свидания в комнате, где положено проводить, комната для кратких свиданий.

Опозиційні друзі Тимошенко кажуть, вона хоче. Не може вона їм так просто виставити гарбуза. Адже сама зустріч призначала.

-Це все є дурниці, це є провокація.

Тюремники кажуть, у Тимошенко побачень більше ніж у звичайного в'язня врази. Але ці промови опозиціонери чути не схотіли і пішли на марш протесту.  

-Будет развиваться экшен, где также приглашаю и вас принять участие.

Ігор Бескровний кореспондент

-До початку судового засідання ще 2 години. А перед будівлею Апеляційного суду вже тисячі людей. Вони прийшли сюди аби виказати свою думку стосовно дій екс-прем"єрки Юлії Тимошенко.

Галина харків'янка

-Она никогда не появится. Зачем ей это? Ей и там хорошо живётся. Её знаете куда нужно деть вашу или нашу Юлию Тимошенко вон туда где перчатки шьют девчата. Но не возится с ней!

Людмила харків'янка

-Она ещё долго будет этим заниматься – морочить людям голову и ей это нравится. Ну как не винна?!  Если человек украдёт на 100 рублей он уже виноват, а миллионы улетели куда??? Родину обокрасть!!! 

Семен харків'янин

-Это всё на глазах делалось куда все эти миллиарды делись? Почему в России генерала посадили, что она ему давала деньги, а Россия говорит, что этих денег не видела. Генерал отсидел, а она не винна. Мне кажется, что она отстёгивает сюда на все эти мероприятия и будет продолжаться пока деньги не кончатся.

Люди кажуть, поки гроші є, і бігають навколо неї її захисники. Сьогодні з ними схотіли побачитися їхні добрі знайомі казкові персонажі.

Сєня голова заячої спільноти України

-Уважаемый Арсений Петрович! Мы от лица всех зайцев, которые выступают за мир, хотим к вам обратится сегодня в этот солнечный, слава Богу день, и пожелать вам самого наилучшего!

Але так Сені і не вдалося зустрітися зі своїм тезкою, той біля суду так і не з'явився. Не з"явився і у суді. А там захисники Тимошенко і не сказали нічого нового. Все як завжди в їхній пісні – ВОНА не винна і справі кінець. Та держобвинувачі іншої думки.

Марина Капінос держобвинувач

-В своїх заявах Тимошенко закликає дотриматись закону, а сама в цей час грубо та цинічно порушує цей закон. Це говорить про подвійні стандарти та вибірковість в її відношенні до норм закону який в нашій країні рівен для всіх.

Ігор Бескровний кореспондент

-Сьогоднішній розгляд справи по ЄЕСУ тривав не довго  – 15 хвилин. Вислухавши обидві сторони суддя ухвалив рішення про неможливість розгляду справи за відсутності головної обвинуваченої. Та переніс розгляд справи на 23 квітня на 10 годину ранку.

Ігор Бескровний