Сесія облради

20.09.2012 21:52   -
Автор:

З привітань і нагород розпочалася сьогоднішня позачергова сесія облради. В День області, який Харківщина святкує сьогодні, почесними нагородами відзначають кращих з найкращих працівників регіону.

Далі – до порядку денного. Але замість пропозицій стосовно роботи і розвитку регіону опозиціонери забажали оприлюднити свої заяви. Слово з трибуни бере фракція Батьківщина. Говорить про те, як їй важко доводиться у час передвиборчої компанії агітувати.

Андрій Вакарчук депутат від фракції ВО "Батьківщина"

-Учора ввечері було скоєно напад на кандидата в депутати від опозиції Олександра Кірша, обличчя його облили зеленкою.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадмінстрації

-Вы знаете. мне кажется, что это у вас "кич" обливать себя зеленкой для повышения собственного рейтинга. Власенко это делает регулярно, видно понравилось это одному из ваших коллег. Чтобы привлечь к себе внимание для поднятия рейтинга я думаю, что есть более другие цивилизованные средства. Мой вам совет. Сегодня в повестке дня очень много важных вопросов.Я призываю вас, господа оппозиционеры, вас и так осталось очень мало, можете вообще исчезнуть, потому что вас люди не поддерживают за вашу пустую болтовню. Давайте конструктивные предложения

Конструктивних пропозицій звісно не надійшло. Тож, депутати взялися за роботу. На порядку денному в них одиннадцять питань. Серед яких створення "Центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф". За це депутати проголосували стома голосами. І тепер новостворене комунальне підприємство має об"єднати в собі всі підстанції карет швидкої допомоги, їхні бригади та профільні відділення в лікарнях.

Ігор Шурма заступник голови Харківської облдержадміністрації

-Це покращення якості медичного обслуговування -раз, покращення умов праці медичних працівників -два і саме основне. У людей буде чітке переконання і розуміння, що у випадкуфорс-мажорних ситуацій медична допомога буде доїзджати у місті до 10 хвилин, у районих центрах ще коротший період часу, а в районах і селах максимальний термін доїзду буде до 20 хвилин

Також на сесії депутати виділили кошти на оснащення карет швидкої допомоги GPS -навігаторами та розподілили гроші між іншими соціально-значимими об"єктами.

Сергій Чернов голова Харківської обласної ради

-Более 2 миллионов гривен направляем на развитие отрасли медицины, медицинских учереждений, для ремонта операционного блока Лозовской центральной больницы, для реконструкции детского дошкольного учереждения в Волчанском районе, для ремонта башни Рожновского в Великобурлуцком районе, для наведения порядка на Печенежском водохранилище и многие, многие другие объекты, которые ранее не были предусмотрены в программе.

Олена Мітясова, Олег Синицький, Харьковские Известия