Сергія Власенка розшукує поліція Афганістану

13.07.2012 18:53   -
Автор:

Сергія Власенка розшукує міліція Афганістану. Його звинувачують у контрабанді раритетних речей. Докумети, що це підтверджують – з печатками Міністерства внутрішніх справ республіки наразі оприлюднено в інтернеті.

"Громадянин України Сергій Власенко, 07.03.1967 року народження, звинувачується за свідченнями кримінальної справи про контрабанду раритетних цінностей. Він кілька разів відвідував Республіку Афганістан, отримавши візу від посольства Афганістану в Україні. Власенко прилітав до Кабулу, де йому передавали предмети старовини, які він нелегально вивозив в Україну. Були зроблені заходи по затриманню власника паспорта при його появі на території держави унаслідок скоєння злочину".

В докуметах також йдеться, про те, що спільник Власенка, який передавав йому раритетні цінності, затриманий поліцією Афганістану і перебуває  під вартою. Сам адвокат Тимошенко від коментарів на цю тему відмовляється.

Сергій Власенко адвокат Ю. Тимошенко

-Коментувати брєд я не буду, пробачте

Хоча по закінченні брифінга, на уточнююче запитання про походження звинувачувальних документів в інтернеті Власенко виступив більш емоційно.

-Я все сделаю так как надо, не переживайте. Они завтра напишут, Власенко, б….ь, извините сношается с животными. Что за бред? -я поняла, поняла. Все в порядке, я поняла. А вы откуда, а?

Міністр внутрішніх справ Афганістану вже звернувся до Інтерполу та посольства України в республіці і до Міністерства закордонних справ з інформацією щодо обвинувачення Власенка у перевезенні контрабанди.

Олена Мітясова, Євген Карпенко, Харьковские Известия