Сергій Власенко знов засипає інтерент своїми заявами

17.04.2013 19:48   -
Автор:

Він знову всіх розсекретив. Захисник екс-прем'єрки Юлії Тимошенко і колишній нардеп Сергій Власенко не хоче, щоб про нього забували журналісти. Задля цього колишній білосердешний депутат насів на ЗМІ. В інтернет-виданнях він заявляє – у Першій столиці проти нього готують провокації.

Сергій Власенко адвокат Юлії Тимошенко

-Я володію достовірною інформацією про те, що уже зарезервовані і перебувають у повній готовності сім асенізаторських автомобілів комунальних служб, що займаються відкачкою фекалій із вигрібних ям та при аваріях каналізаційних мереж. План полягає в тому, щоби заблокувати мій рух по місту та інсценувати випадкову поломку такого автомобіля, під час якої весь вміст цистерни виллється безпосередньо на мене та в мій автомобіль.

Власенко запевняє, що план цієї провокації продуманий до дрібниць.

Сергій Власенко адвокат Юлії Тимошенко

-Останнім часом я приїжджав до Харкова різними способами: на літаку, потягом та на власному автомобілі. Тому ці машини розставили на чергування: дві цистерни по 7 тисяч літрів уже знаходяться на парковці харківського аеропорту, одна така ж вантажівка на вокзалі, дві цистерни ємністю 10 тисяч літрів готові заблокувати мене на в’їзді до міста з боку Полтави, і ще дві – з боку Луганська, якщо я поїду об’їзною дорогою. Для цього з усього Харкова збирали як машини, так і власне фекалії.

Однак звідки Власенко знає такі найдрібніші подробиці, він не говорить. Навздогін в нього інша заява – тепер його точно заарештують. Бо він більше не нардеп і не має недоторканності.

Сергій Власенко адвокат Юлії Тимошенко

-Мне точно известно, что на пятницу, 19 апреля, ориентировочно на 16-00 планируется мой арест. Эту информацию мне предоставили источники в правоохранительных органах. Ей можно доверять на 100%.

Його заарештують за справу з перчинкою, заявляє Власенко. Але гостроту того діла сильно не афішує.

Сергій Власенко адвокат Юлії Тимошенко

-Они готовятся применить ко мне страшные пытки, чтобы выбить показания о моей якобы причастности к сексуальным преступлениям и таким образом меня дискредитировать. Пока я не могу разглашать, о каких преступлениях идет речь.

Але поки дескридитував адвокат лише сам себе і вже не раз – своїми ж заявами. Йому вже ввижалися співробітники СБУ в костюмах казкових ведмедів, які стежили за ним. За його словами, співробітники тих же служб йому в квартиру направляли радіоактивний промінь. Але на виході все виявилося лише розмовами.

Наталія Окунська колишня дружина Сергія Власенка

-У Серёжи есть психическая неуравновешенность, есть некие психиатрические отклонения, которые диагностировали те психиаторы к которым я обращалась. Потому что судя по его поведению, судя по его реакциям он не совсем здоров.

Ігор Бескровний