Сергей Чернов поддержал инициативу красноградцев: в городе обновили стоматологическое оборудование

05.02.2016 15:08   -
Автор:

У Красноградській центральній районній лікарні відкрили новий стоматологічний кабінет. Надсучасне обладнання, – говорять лікарі, дозволить надавати місцевим мешканцям якісні послуги. Від зняття звичайного зубного каменю до терапевтичного лікування.

Тетяна Абакумова лікар-стоматолог Красноградської центральної районної лікарні

Тут и с водой наконечник, и с воздухом наконечник, то есть, все это будет облегчать работу в препарировании полости. Вчера уже приходили пациенты. Очень рады, что так у нас все получилось удачно.

Анна Медведєва лікар-стоматолог Красноградської центральної районної лікарні

Конечно, приятно сидеть в таком новом красивом кресле. И обслуживаться красивым инструментом. Это, ну, моя мечта была! Прежде всего… да, люди хотят так лечиться. Любой доктор хочет работать в таком кабинете.

Молодь та люди похилого віку нині можуть звернутися по допомогу до медиків, до місцевої лікарні. Їм не потрібно їхати, відтепер, до інших міст області чи до Харкова. За словами голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, подібне оновлення медобладнання торкнеться й інших закладів.

Сергій Чернов голова Харківської обласної ради

По согласованию с главным врачом района, мы знаем, что во всех 5 точках Красноградского района, где сегодня оказываются стоматологические услуги, необходимо оборудование поменять на современное.

Купуватимуть нове медичне обладнання і до інших лікарень. Як додав Сергій Чернов, подібні проекти реалізовуватимуться і в інших районах області.