Сегодня состоялась встреча Харьковского городского головы с ветеранами Фрунзенского района

19.04.2012 19:20   -
Автор:

Сьогоднішня зустріч з ветеранами та мешканцями Фрунзенського району пройшла у форматі діалогу. Відповідь тримав Харківських міський голова Геннадій Кернес та народний депутат України Ірина Горіна, яка опікується цим районом, депутати міськради та керівники Департаментів і комунальних підприємств. Як показує практика, щоразу харків"яни підіймають однаково нагальні питання – пенсійного забезпечення, виконання рішення судів, надання житлових, транспортних та ритуальних послуг, благустрою дворів та будинків, безладно встановлених кіосків та роботи ігрових залів.

-Вопрос на счёт игровых автоматов, которые как грибы расплодились в нашем районе.

-У нас там столько киосков, что невозможно пройти к метро, невозможно.

Адміністрацію та правохоронців Фрунзенського району міський голова забов"язав розібратися в цих питаннях, а через деякий час, на такій же зустрічі, надати відповідь щодо прийнятих дій. Чи не кожного другого тут цікавили і особисті питання : ремонту кровлі їх будинків, під"їздів та доріг. За словами мера, відновити все й одразу неможливо, втім ці проблеми вирішуються – як то цього року в міському бюджеті ВЖЕ виділено 50 мільйонів гривень на ремонт внутрішньоквартальних доріг. Продовжиться і розпочата робота з благоустрою придомових територій та дахів, а ось ремонтувати під"їзди мають намір забов"язати інтернетпровайдерів та кабельників.   

Геннадій Кернес,  Харківський міський голова:

-Я уверен мы эту проблему шаг за шагом , месяц за месяцем год за годом решим и мы будем делать плановые ремонты, не в авральнои порядке, а плановые. 

-Спасибо за эту встречу. Она проходит по деловому и будет иметь результат. Наконец то к нам повернулись лицом. 

Втім вже в котрий раз повернутися обличчям до людей похилого віку, ветерани благали і перевізників, водії маршруток яких, відмовляють в безоплатному проїзді пільговикам.

-Как призвать к совести водителей маршруток.  Они мимо нас проезжают 

Геннадій Кернес , Харківський міський голова:

-От каждой встречи к встрече мы забудем про эту проблему, а если ещё будут попадаться таковые, вот как сказал представитель перевозчиков, их будут заносить в специальную базу, в которую, если они попали, водителями работать не будут.

Міський голова завірив – подібні зустрічі проводитимуться з періодичністю раз на три місяці. А вже у травні заплановано обговорення ініціативи мера щодо виділення з міського бюджета коштів для ветеранських організацій.   

Геннадій Кернес , Харківський міський голова:

-Какая часть этих денег будет 10, 15, 20, 100 тысяч на год, чтобы вы сами могли помогать людям, которые стоят у вас на учёте. Мы обязаны, я дал поручение всем главам администраций, создать условия для работы всем ветеранским организациям.

Анжела Сушко, Ігор Луханін, Харьковские Известия.