Самый старый детский лагерь “Ромашка” празднует юбилей

19.07.2012 22:49   -
Автор:

Ромашці – шістдесят. Привітати оздоровчий дитячий табір з ювілеєм – їдуть гості. На вході до закладу їх зустрічають хлібом-сіллю та  символічним українським танком.

П"ять років тому відсвяткувати сьогоднішній ювілей, оздоровчий заклад навіть не сподівався. Справи тоді були поганими. Табір був на межі закриття.  

Віктор Кітанін, директор Департаменту комунального господарства:

-Данный лагерь получил вторую жизнь, когда был передан на баланс "Коммуночистводу", потом КП "Харьковводоканал" и сегодня здесь дети работников жилищно-коммунального хозяйства города получают полноценный отдых

Двісті вісімдесят п"ять дітей на зміну. Завантаженіть "Ромашки" нині стовідсоткова, хвалиться директорка закладу Жанна Смєлова. В таборі вона працює більше двадцяти років і пройшла тут шлях від вожатої до очільниці.  

Жанна Смєлая ,директор позаміського закладу оздоровлення та відпочинку "Ромашка":

-За эти последние 5 лет сделано много капитальных ремонтов. Очень изменилась материально-техническая база, она обновлена. Это и преобретение мягкой мебели и всевозможной техники, компьютеров и т.д.

За відданість своїй роботі та наполегливу працю в оздоровленні дітей – коллектив закладу та робітників водоканалу нагодили почесними грамотами. А дітям, які відпочивають у таборі презентували великий плазмовий телевізор і компьютер. 

Олена Мітясова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.