С начала года Харьковводоканал успел бесплатно провести поверку более 11 000 счетчиков

05.04.2016 15:03   -
Автор:
Четвертий місяць у Харкові  повірку лічильників водопостачання для містян проводять безоплатно. На практиці це виглядає так. користувача інформують, про те, що лічильник підлягає повірці. Далі його демонтують і доправляють на підприємство. Перевіряти, чи лічильник справний. За всіма   метрологічними показниками. Все це проводиться за кошти "Харківводоканалу".    
 
Надія Шевченко інженер абонентного відділу Холодногірського та Жовтневого районів 
 
В течение двух трех дней производится его поверочка. Все это будет в присутствии абонента будет установлен счетчик на место опломбирован и уже с момента опломбирования будут уже начисления по показанием счетчика воды.
     
Та нещодавно в деяких ЗМІ з'явилась інформація про те, що в Харкові цим нехтують. Більше того профільне підприємство наживається на городянах. Комунальники наголошують, це не відповідає дійсності. Винні у чутках приватні підприємства-клони, що видають себе за представників Харківводоканалу.     
 
Тарас Грущак директор Департаменту збуту КП "Харківводоканал" 
 
Они не касаются ни нашего предприятия ни подрядных организаций, которые нам оказывают услуги по поверке приборов учета. Есть коммерческие предприятия, которые назвались почему-то похожими названиями к нашему предприятия и оказывают такие услуги на платной основе. «Харьковводоканал», как все предприятия нашей страны в соответствии с новым законом о Метрологии и метрологической деятельности с первого числа сего года осуществляет все работы по поверке приборов учета на бесплатной основе…
    
У разі якщо ж Ви натрапили на таких псевдо-перевірників, комунальники радять, відразу зателефонувати на гарячу лінію "Харківводоканалу" і повідомити правоохоронні органи. В цілому ж з початку року,"Харківводоканал" вже встиг безоплатно провести повірку вже понад одинадцяти тисяч лічильників. Вся процедура для харків’ян, вкотре наголошують на КП, абсолютно безоплатна.