С Днем учителя поздравили педагогов Московского района

06.10.2012 17:19   -
Автор:

Дмитро Святаш народний депутат України

День учителя – один из самых теплых праздников. В ваших руках находится самое дорогое, что есть в Украине, – это наше будущее, наши дети. Каждый день, идя на работу, вы отдаете им частичку своего сердца, свои знания.

За таку відданість своїй професії найкращих вчителів Московського району нагородили подяками та грамотами. Олена Пилипенко отримала особливу відзнаку: орден відмінника освіти. Жінка вже сімнадцять років викладає  для дітей українську мову та літературу. І усі сімнадцять років працює у школі, де сама колись навчалася.

Олена Пилипенко вчитель

-Це дуже складна але приємна праця. І часто згадую нашу сучасницю Ліну Костенко, яка говорила: Я вибрала долю собі сама. І що зі мною не станеться – у мене жодних претензій нема до долі, моєї обраниці.

Високими відзнаками нагородили понад десять педагогів Московського району. Усі ці викладачі виховали не одне покоління призерів та переможців міських та всеукраїнських Олімпіад.

Геннадій Кернес харківський міський голова

Сегодня вы можете посмотреть назад и вспоминать – сколько детей, сколько глаз смотрело на вас и сколько родителей говорило вам спасибо за своих детей. Харьков очень динамичный, высокоинтеллектуальный. Во все времена он занимал лидирующие позиции в сфере образования.

Після урочистостей – святковий концерт. Відкрило його лазерне шоу. Потім присутнім дарували творчі співи, танці та гімнастичні номери.Творчий подарунок зробив для педагогів і народний депутат України Дмитро Святаш. Від нього вчителям – пісні від душі.