Рука допомоги

26.02.2013 17:45   -
Автор:

Дворічна Саша Анреєва не розмовляє. Не може вона ні сидіти, ні ходити. Хоча народилася – цілком здоровою.

Інна Андреєва мати Саші

-Сашеньке здесь восемь месяцев, вот она уже сама берет игрушки, то есть она их видит, рассматривает, вот она сидит сама в стульчике. Всё было и всё исчезло, ушло. Больно эти видео смотреть.

Через місяць після народження у маленької Саші виявили патологію зору. Незважаючи на прогнози лікарів, що дівчина не буде бачити, її мати Інна не опускала руки. Дитині зробили кілька операцій. Зір з'явився. Але знов біда. Звичайний бронхіт. Потім температура за сорок. Настала клінічна смерть. Три тижні Саша знаходилася в комі. В наслідок – ураження нервової системи. Тепер дівчина вимушена вчиться всьому наново.

Інна Андреєва мати Саші

-Я обратилась к нашим городским властям за помощью, так как все средства нашей семьи уже исчерпаны. К сожалению у Сашеньки нет папы, и я одна с двумя детьми, дохода кроме пособия у меня никакого нет.

За кошт міста дитина пройшла безоплатний курс дельфінотерапії. Зараз Саша почала посміхатися, все відчуває та все розуміє, каже мати. Але і далі потребує уваги та лікарняного догляду. Клініка в Китаї взялася допомогти. Але пройти курс реабілітації треба обов'язково до трьохрічного віку. В Саші залишилося трохи більше півроку.

Інна Андреєва мати Саші

-В этой клинике много отзывов, что приезжают с детками, которые не держат голову, не сидят, не ходят, уезжают оттуда через три месяца с детками за ручку. Если простимулировать нервную систему есть шанс, что появится зрение, а появится зрение – это новый стимул к ходьбе, к движению, к познанию мира, и конечно же хочется, чтобы Сашенька снова увидела свою маму, родных, близких, и стала полноценным ребенком как и раньше.

На лікування треба понад вісімнадцять тисяч доларів. Таких коштів ані в родини, ані в міста немає. Тож мати звертається до харківян по допомогу. 

СОЦИАЛЬНАЯ КАРТА
Харківська ОД АТ "Райффайзен Банк Аваль" карткового рахунку №0845645700
Андреєва Інна Олександрівна
Приватбанк, карта №5211537449837033