Російські окупанти обстріляли населені пункти 4 районів області – оперативно від ХОВА

27.10.2022 09:45   -

Минулої доби ворог обстрілював розташовані недалеко від лінії розмежування та кордону з рф населені пункти Харківського, Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів Харківської області. Про це повідомили в Харківській обласній військовій адміністрації.

Зокрема, в тому числі і з території рф ворог обстрілював з мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів: Чугунівка, Стрілеча, Дворічна, Кам’янка, Красне, Стариця, Берестове, Кислівка, Котлярівка та Фиголівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ізюмщині на міні підірвався автомобіль зі співробітниками ДСНС: є загиблі та поранені

Вчора в Ізюмському районі на, попередньо, протитанковій міні підірвався автомобіль піротехніків ДСНС. Нажаль, 1 людина загинула, ще 6 – отримали поранення різного ступіню тяжкості.

Протягом доби постраждалих внаслідок ворожих обстрілів цивільних не зафіксовано. Втім, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 62-річний чоловік.

За минулу добу також було знешкоджено 291 вибухонебезпечний предмет, але мінна небезпека в області все ще дуже висока. Піротехники ДСНС закликають всіх до максимальної обережності.

Раніше ми повідмляли, що в Харківському районі області на міні підірвалась жінка, що випасала кіз.