Росія змінила керівництво окупаційних військ. Що це означає для України

14.01.2023 19:14   -

У країні-терористі – кадрові зміни. Сергія Суровікіна, який був командувачем об’єднаного угрупування військ в Україні, замінили на посаді. Тепер відповідальним за війну став начальник генштабу рф Валерій Герасимов. Однак у повітряних силах заявили, що попри кадрові зміни, стратегічні задуми окупантів не зміняться.

СПІКЕР КОМАНДУВАННЯ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗСУ
Не від однієї людини, хто б там не був – Суровікін, Герасимов чи хто завгодно залежить виконання їхнього стратегічного задуму, плану знищення нашої інфраструктури тощо. Там же не одна людина приймає ці рішення, просто йдеться про те, хто кого і де «переграв».

А головний стратегічний задум окупантів – повне захоплення України, певен Юрій Ігнат.

ЮРІЙ ІГНАТ СПІКЕР КОМАНДУВАННЯ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗСУ
Ну, а далі критична інфраструктура. Про те, що вони не полишили планів це очевидно. Цьому доказ заяви їхніх політиків та ЗМІ. Їхній задум “відключити Україну від світла” далі й залишається. Тому не важливо, хто у них і що буде очолювати.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Та й взагалі, за даними головного управління розвідки, Оосія проводить підготовку до довготривалої війни. Про це свідчать заходи з реорганізації економіки та військово-промислового комплексу країни-терориста.

Вони спрямовані на посилення потенціалу ЗС РФ та створення умов для проведення операцій, які були сплановані на самому початку війни, але невдало реалізовані російськими окупаційними військами.

У головному управлінні розвідки наголошують: Росія намагається залучити всі ресурси на продовження війни. акож вона призначила нового командувача своїх окупаційних військ Герасимова, що теж може свідчити про те, що Кремль готується до тривалого широкомасштабного вторгнення.

ОСТАННІ НОВИНИ