Родители погибших в ДТП с полицейскими надеются на справедливость

11.07.2016 16:56   -
Автор:
Розбиті вітрини, шматки скла, квіти та лампадки. Сьогодні так виглядає місце на Сумській, 122 де неподалік, на перехресті, на вихідних сталася аварія, в якій поліцейський "Пріус" влетів в автомобіль "Москвич".
 
Олена Протасова мати загиблої дівчини
 
Я ждала звонка от Кирилла утром, а дочечка к врачу – они хотели деток, на воскресенье, чтобы сдавать все анализы. Но мне сказали, что я не дождусь этого звонка – нет Кирилла и нет Анюты. 
 
Олена Протасова мати загиблої дівчини, яка була на задньому сидінні "Москвича". 18 річна Ганна їхала додому зі своїм чоловіком Кирилом. Молодята минулого місяця тільки-но зіграли весілля.
 
Олег Ананьєв старший брат загиблого хлопця
 
Мне было 20 лет когда он родился, и я его практически вырастил. Просто очень плохо когда умирают такие. 
 
Ця справа вже стала гучною і найбільш обговорюваною в соцмережах, вчора ввечорі водії вже збиралися на імпровізований мітинг на місці аварії. Розгляд справи контролює обласна прокуратура. Поки слідчі збирають свідчення очевидців події.
 
Віта Дубовик прес-секретар прокурора Харківської області
 
Попередня інформація, що автомобіль "Москвич" рухався на зелений сигнал світлофора вона поки залишається, у нас немає інфшої інформації. Основне питання у цьому кримінальному провадженні для нас – чи були застосовані патрульними спецсигнали. 
 
Головна поліцейська Ольга Юськевич каже, екіпаж, що став учасником ДТП, поспішав на виклик на площу Конституції на допомогу своїм. Їхали швидко, але із застосуванням спецсигналів.
 
Ольга Юськевич голова патрульної поліції Харкова
 
За попередньою інформацією і показаннями очевидців дійсно були проблискові маячки синього та червоного кольору. І звуковий сигнал. 
 
Та рідні загиблих іншої думки, запевняють, вони провели своє розслідування. Тому батьки та друзі загиблих молодят не полишають надії, та вірять в принципи Феміди. Патрульні ж, які спровокували в Харкові смертельну аварію, відсторонені від роботи. Слідство триває.