Родители харьковских школьников пошли учиться в школу

29.11.2017 15:11   -
Автор:
Тут не стали відходити від давніх традицій і, як і належить на початку нового навчального року, у новій школі для батьків пролунав перший дзвоник. 
 
А от вже за традицією новою – першій школярці тут вручили свідоцтво почесного учня. І тепер Яна Голубова опановуватиме нові знання та навички, які допоможуть їй у подальшому вихованні дітей.
 
Яна Голубова мати школярки
 
Есть такое выражение одно очень умное, что наши дети стоят на наших плечах, растём мы, растут наши дети. Поэтому без развития родителей развитие деток – это нонсенс, вот поэтому я здесь. 
 
І бажаючих навчатися виявилось сотні і сотні. Поки це перше пробне заняття, зазначають ініціатори цього проекту, міська батьківська рада. У подальшому, кажуть, такі уроки відбуватимуться в навчальних закладах у всіх районах Харкова. 
 
Лариса Манерко голова Харківської міської батьківської ради 
 
Это серьёзная основа, нас поддерживают, родители хотят, по мере регистрации мы видим, что они хотят учиться. И они увидят, что это такое, что это не формальность. Сегодня у нас будет тестовый режим. Мы начнём и посмотрим, а дальше вместе с родителями мы будем развиваться и учиться, как эту школу формировать дальше. 
 
Тема перших занять "Здорова дитина – щаслива родина". В ролі вчителів – працівники медичних закладів, психологи та волонтери. 
 
Олена Віцько заступник директора Департаменту освіти Харківської міської ради 
 
Сегодняшняя тема, естественно, не могла не быть первой для школы, потому что ничто не может быть важнее, чем здоровье наших детей. Каждый из нас может найти ту тему в этом большом аспекте здоровья, которая на сегодняшний момент его больше всего интересует. 
 
Тож, сівши за парти, батьки приступили до вивчення своїх шкільних предметів. Вчителі пообіцяли оцінок не виставляти, в надії на те, що дорослі і без того відмінно засвоюватимуть матеріал.