Родинне свято у 158 школі

25.12.2012 22:31   -
Автор:

Сто п’ятдесят восьма школа – особлива, вважають її учні. Тут слово родина, дуже часто, має префікс – багатодітна. Таких у школі аж цілих шість. Найбільша з них – сім’я Бовтенків у ній виховується сім дітей. Є у школі і п’ятеро дівчаток на прізвище Поддубняк. Їх матуся нещодавно отримала почесне звання матері героїні. Саме на честь багатодітних родин у школі був влаштований святковий концерт.

Малеча показувала акробатичні номери та читала вірші, танцювала та співала -  їх мами не стримували сліз радості. Головний лейтмотив свята – любов до батьків. Дітлахи, навіть найменші, розуміють їх мами й тата, це найцінніше у житті. Дорослі ж розуміють – бути справжніми батьками, це не тільки щастя, а і важка праця.  
 
Ірина Бережна народний депутат України

-Я просто преклоняюсь перед ними за их жизненную позицию, за то что они несут такие моральные, и настоящие человеческие, порядочные ценности. До тех пор пока будут такие мероприятия, на которых звучат слова: любовь, ответственность, забота, поддержка и надежный тыл – можно быть абсолютно спокойными за наше будущее.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.