«Робимо свою роботу з любов’ю». Комунальники – герої Харкова

14.03.2023 20:29   -

Щодня на роботу з любов’ю до Харкова. За таким принципом з 2005 року працює Валентина Томіна. Вона одна з тих, хто щодня створює затишок у рекреаційних зонах відпочинку мегаполіса. Зі своєю командою жінка піклується про комфорт у парку Машинобудівників, що в Слобідському районі. І зараз комунальники вже готові зустрічати нову весну, щоб людям було приємно гуляти парком і хоча б на мить забути про реалії в умовах війни.

ВАЛЕНТИНА ТОМІНА МАЙСТЕР КП « ОБ’ЄДНАННЯ ПАРКІВ КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ МІСТА ХАРКОВА»
У нас сейчас на территории парка проводится очень большая работа. Мы сейчас очищаем территорию парка от поросли. Хотим, чтобы парк просвечивался и был чистым. Мы сейчас работаем над этой работой. На ближайшее будущее. Вот у нас сейчас через три недели уже будет красота в городе – зацветут тюльпаны. Будем благоустраивать парк, будем высаживать однолетние цветы, чем будем радовать наших харьковчан. И сами. Своей работой мы всегда довольны, мы всегда радуемся, делаем свою работу с любовью.

Та 2022 – го свою звичну службу таким як пані Валентина доводилось нести фактично під обстрілами. Але незважаючи ні на що, вони все старанно виконували. Бо переконані, навіть під час повномасштабної війни Харків має бути охайним і чистим. Бо в цьому і є особливість Харкова.

ВАЛЕНТИНА ТОМІНА МАЙСТЕР КП « ОБ’ЄДНАННЯ ПАРКІВ КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ МІСТА ХАРКОВА»
Знаете у меня и мысли не было уезжать из города. Я коренная харьковчанам. Мы и 24-го во время войны работали полный рабочий день. И так же 25-го числа мы вышли на работу в полном составе. Вот такой у меня дружный рабочий коллектив. Мы с начала войны остались в городе, никуда не выезжали. Остались в своем любимом и красивом городе. Продолжали работать, наводили порядок в парке. У нас были в парке прилёты. Мы их разбирали. И постоянно поддерживали, за период вот тех военных действий, чистоту в парке.

І так щодня. З ранку до вечора армія комунальників слідкувала за чистотою в місті та станом паркових зон. Прибирали ворожий непотріб, яким окупанти обстрілювали місто. Інколи на роботу, кажуть, доводилось ходити пішки. Але найважче було, розповідає Валентина, не напруга, не втома, не постійні обстріли. А бачити те, як ворог нещадно руйнує і наносить рани місту. Місту, яке для кожного харків’янина є рідним домом.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Але вся команда харківських комунальників, як єдине ціле, продовжували нести службу на своєму фронті, щоб місто встояло. І це залишається їхньою головню мотивацією на щоденну працю. Бо, кажуть, є для чого і для кого.

ВАЛЕНТИНА ТОМІНА МАЙСТЕР КП « ОБ’ЄДНАННЯ ПАРКІВ КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ МІСТА ХАРКОВА»
Зная, что все равно когда-то война закончится. Мы все равно восстановим свой любимый Харьков. Он будет опять таким же чистым, комфортным. Цветущим. Детки будут улыбаться. Заработают школы и в общем жизнь наладится. После Победы он будет лучше, чем до Победы. Мы его отстроим, мы его подымем из руин. Благоустроим его и будем продолжать жить.

ОСТАННІ НОВИНИ