Роботи з підготовки до зими на завершальному етапі

21.09.2020 14:53   -
Автор:
Ремонтні роботи на магістральних трубопроводах вже на завершальній стадії, повідомив віце-мер Андрій Руденко. Він також зауважив,  соціальні установи, лікарні, школи та дитсадки підключать до опалення за два дні, у разі потреби. Інші споживачі отримають тепло згідно з графіком – протягом 4 тижнів.
 
Андрій Руденко заступник Харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства
 
Дома на 98% процентов сданы по подготовке к зиме. В данной ситуации заканчиваются все подготовительные вопросы, связанные, непосредственно, с источниками. Наша основная задача сейчас привести основные вопросы благоустройства в порядок. И 15-го числа харьковчане получат тепло. 
 
У КП «Харківводоканал» повідомили, що 99% будівель вже підготовлені до зими підприємством. 
 
Олександр Коваленко заступник генерального директора КП «Харківводоканал»
 
Виконано ремонт та технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж: підготовлено 6,5 тис. систем холодного водопостачання та 6,2 тис. систем водовідведення, тобто 100% від запланованого. Проведені планові роботи з підготовки двох водозаборів, 17 насосних станцій та їхніх мереж. По водовідведенню – готові до зими наші два майданчика очисних споруд: Диканівські та Безлюдівські очисні. 
 
Крім ремонту та обслуговування теплових мереж та систем водопостачання в рамках підготовки до зими, в місті триває робота з ремонту під'їздів та вхідних груп.