Різдво в Харківському діснейленді

04.01.2013 18:05   -
Автор:

Станіслав студент

-Несмотря что погода-непогода продолжаем приезжать, гулять, отдыхать. Уже практически всё, все горки, качели, где только можно было – покатались, куча адреналина, всё отлично.

Наталія соціолог
 
-И атракционы очень интересные, и детские американские горки, детки приходят, глаза разбегаются, надо хотя бы на двух-трёх аттракционах покататься, французская карусель вообще отличная.

Не менше відвідувачів в унікальному місці відпочинку Першої столиці очікують і сьомого січня. Тим більш, що на Різдво парк Горького, обіцяють організатори, перетвориться на справжнє казкове містечко, подібного не буде в жодному куточку Першої столиці. Розпочнеться свято о другій годині дня з костюмованої Різдвяної ходи.

Христина Настаченко організатор культурно-розважальної діяльності в парку Горького

-Со звездой, с козой, как принято было делать вот эти шествия раньше, хотим попробовать сделать это у нас в парке и также у нас будет Рождественский кукольный спектакль.

Після спектаклю і аж до самого вечора в парку Горького лунатимуть святкові пісні, колядки та проводитиметься безліч традиційних конкурсів та ігор, яких харків'яни вже чекають з нетерпінням.

Ольга Коробка студентка

-Я бы хотела увидеть салют, побольше людей и позитивных эмоций больше, ну чтоб было весело.

Олена Коваленко харків'янка

-Народные вот эти катания на санках, это очень интересно, игры в снежки,

В усі інші дні різдвяних канікул програма, обіцяють організатори, буде не менш різноманітна. Щодня з одинадцятої до сьомої години вечора Дід Мороз прийматиме в своїй оселі дітлахів. З двадцятої до двадцять другої години під ялинкою на більш дорослих чекають дискотеки. Буде чим зайнятися і людям похилого віку. Для них на ретро-майданчику – пісні та танці у стилі минулих років. Також для харків'ян, які вирішать приєднатися до свята, підготовлено безліч сюрпризів. Яких саме? Організатори кажуть, щоб про це дізнатися, достатньо просто приїхати у парк Горького на Різдво.