Рівні можливості для дітей Харківщини

27.09.2012 19:39   -
Автор:

Дев’ять терміналів для учнів, комп’ютер-сервер для вчителя та медіа дошка – на уроках в класі інформатики у школі номер один міста Чугуєва вивчають не тільки основи комп’ютерних технологій, а і інші предмети. Географія, хімія та фізика тепер доступна для школярів і в інтерактивному режимі. Учні області повинні мати рівні можливості зі школярами з великих міст, вважає нардеп Дмитро Шенцев, тому він постійно піклується про технічне забезпечення навчальних закладів.  

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Ничего сверхъестественного мы не делаем – это рабочие моменты. Они приятны, они позитивны, но рабочие. И не смотря на все кризисные явления, не смотря на то, что сегодня еще огромное количество нерешенных вопросов, и стоит на ряду, на повестке дня  и повышение, постоянное, зарплат, пенсий, и строительство дорог, и газификация, то есть общегосударственные проблемы, но мы, наша обязанность решать все вопросы в комплексе. И не забывать конечно же о том, чтобы наши дети получали возможность развиваться на уровне всего мирового пространства. 

Тож наразі всі школи Чугуєва – комп’ютеризовані. А в деяких вже встановлюють по другому класу інформатики.     

Анна учениця ЗОШ № 1 м. Чугуєва

Умение работать с компьютером, в нашем новом кабинете информатики, помогут мне в будущем для приобретения навыков в моей профессии.

Та комп’ютер – лише інструмент для навчання, він не може повністю замінити живе спілкування. Тому учні чугуївських шкіл запросили свого народного депутата на відверту розмову. Протягом двох годин школярі випитували у Дмитра Шенцева як знайти своє місце у дорослому житті та досягти успіху. Готових рецептів не існує, каже нардеп, але головне пам’ятати, що мета не виправдовує засоби.    

Дмитро Шенцев народний депутат України

Помните о том что успех в жизни это не только достижение материальных или каких то организационных благ. Прежде всего при этом должна быть в спокойствии и согласии ваше внутренне существо, ваша душа.

Тримати слово та робити добро – якщо будувати своє життя за таким принципом, впевнений Дмитро Шенцев, це принесе радість не тільки вам, а і іншим людям. Так мешканці одного з мікрорайонів Чугуєва дали своєму депутату наказ  – встановити дитячий майданчик, і завдання було виконано.  

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Хочу сказать что мы просто выполняем свои обещания. Дети скажите понравилась площадка? Даааа!

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.