Рятувальники ДСНС екстрено звернулися до харків’ян (відео)

30.08.2022 10:55   -

Рятувальники головного управління ДСНС Україні в Харківській області звернулися до харків’ян з проханням не нехтувати сигналами “Повітряна тривога”, а також суворо дотримуватись комендантської години.

“Шановні харків’яни! Ворог кожного дня атакує Харківщину ракетами, артснарядами та реактивними системами залпового вогню. Здебільшого вражається цивільна інфраструктура. Від цього страждають мирні мешканці. Вже чимало людей загинуло і отримали важкі поранення.

Саме тому не треба ігнорувати сигнал «Повітряна тривога». У разі сигналу необхідно відразу пройти до найближчого укриття.

Заздалегідь ознайомтесь з їх місцем розташування, аби у разі сигналу тривоги, ви знали, де можна сховатись. Нагадаємо, що комендантська година у Харкові триває із 22:00 до 6:00. У цей час необхідно залишатися вдома. Забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщатися транспортом без перепустки або пішки. Виходити можна лише, щоб дійти до найближчого укриття. Шановні харків’яни, будьте обережні та свідомі. Бережіть себе та близьких!”, – йдеться у повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, 30 серпня російські окупанті обстріляли із РСЗО центральний район Харкова, в результаті якого загинули мирні мешканці міста.