РФ може запропонувати Україні відмовитися від своїх територій в обмін на мир – Данілов

23.02.2023 12:47   -

РФ переконуватиме Україну відмовитися від своїх територій в обмін на мир. Йдеться про Луганську, Донецьку область та Крим, розповів секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв‘ю «Українській правді». «Але варто лише потрапити в цю пастку вибору між поступками та війною – у підсумку ви знову отримаєте війну», – зауважив Данілов.

Колишній прем‘єр-міністр Великобританії Борис Джонсон закликав партнерів передати Україні винищувачі. Про це пише УНІАН. «Якщо це станеться рано чи пізно – якщо це вибір – тоді давайте дамо їм те, що їм потрібно, раніше, тому що це гуманно і співчутливо», – сказав Джонсон.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Вихід на кордони 1991 року може не означати закінчення війни, припускає керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов. Як передає Forbes, навіть після звільнення всіх територій – Україні можливо доведеться постійно оборонятися. «Хороший приклад – Ізраїль, що живе постійно у стані війни, проводить оборонну операцію по своїх кордонах. Найімовірніше, це приведе нас до вирішення внутрішніх проблем на раніше окупованих територіях», – додав Буданов.

ОСТАННІ НОВИНИ