Результати щоденної роботи харківських комунальників у всіх районах міста (відео)

16.01.2023 16:20   -

Будні харківських комунальників. Так, у Немишлянському районі продовжуються роботи по вулиці Танкопія з відновлення житлового будинку, що був пошкоджений під час ворожих обстрілів. Тут вже демонтовано зруйновані плити. Наразі триває виготовлення та монтаж металевих конструкцій, а також відновлюють балкони на четвертому поверсі. Тривають роботи з улаштування опалубки для заливки плити перекриття між четвертим та п’ятим поверхами.

В той же час фахівці КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації» проводять роботи з очищення оглядових та дощоприймальних колодязів. Днями працювали на вулицях Дудинської, Матюшенка, Валетинівській, Біблика та Танкопія.

Працюють і на дорогах Харкова. Зранку на магістралі вийшли 152 робітники та 77 одиниць техніки КП «Шляхрембуд». За два минулих дня було використано 244 т солі та 152 кубометрів піщано-сольової суміші. Слідкують і за чистотою у дворах мегаполісу.

Так у Слобідському районі фахівці КП «Харківблагоустрій» щодня підтримують порядок на дитячих майданчиках.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Щоденне санітарне прибирання району здійснюють і фахівці КП «Харківзеленбуд». Зокрема, днями вони вирубали порослі та знизили пні на безхазяйній території на промпекті Героїв Харкова.

А у Основ’янському районі понад 150 робітників КП «Харківблагоустрій» зранку прибирають двори та території вздовж «червоних» ліній. Як повідомили у районній адміністрації, мешканці дотримуються рекомендацій щодо складування вже використаних ялинок у тимчасово відведених місцях для подальшого їх вивезення та утилізації.

ОСТАННІ НОВИНИ