Ремонти не припиняються. Щоденно комунальники усувають різні пошкодження на мережах (відео)

13.08.2022 14:57   -

КП «Харківводоканал» щодня на варті. Працівники ні на день не припиняють усувати дефекти на трубопроводах та лагодять об’єкти після обстрілів. Аби допомогти комунальникам, харків’ян прохають вчасно повідомляти про різні руйнації.

Бригади «Харківводоканалу» продовжують щоденно усувати пошкодження на багатьох об’єктах. Зокрема, 12 серпня працівники відремонтували 8 ділянок трубопроводу холодного водопостачання, та й на вихідних також робота не припиняється.

У планах на 13 серпня – ремонт 11 пошкоджених ділянок водоводів. Зокрема, значний обсяг відновлювальних робіт заплановано виконати у Шевченківському районі. Необхідно ліквідувати аварійні ситуації на водопровідних магістралях на пр. Перемоги та вул. Ахсарова. Також буде проведено заміну водопровідного вузла на трубопроводі, розташованому біля однієї з районних лікарень.

Крім того працівники водоканалу завершують ремонт каналізаційного колектору по проспекту Новобаварському, та вже усунули дефект на ділянці трубопроводу холодного водопостачання на вулиці Великій Панасівській. Тож всі об’єкти нині приводять до ладу.

Бригади КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження та зливової каналізації» промивають мережі зливової каналізації у районах міста. Зокрема такі роботи були виконані в Індустріальному районі на вул. Роганській.

Також для оперативного реагування, комунальники прохають про всі недоліки та дефекти на мережах холодного водопостачання повідомляти за телефоном 15-33.