Ремонт доріг та очищення зливостоків – щоденна робота комунальників Харкова (відео)

23.01.2023 14:10   -

Харків’яни з різних районів мегаполісу щодня можуть побачити результат кропіткої праці комунальних підприємств міста. Чисті дороги, узбіччя, тротуари та двори; функціонуючі мережі та доглянуті парки і сквери. Кожного дня, незважаючи на складні умови війни, працівники служб виходять на вулиці міста та виконують свою роботу.

Харківські шляховики продовжують працювати на дорогах. Так бригади комунального підприємства “Шляхрембуд” виконали роботи з відновлення асфальтобетонного покриття в місцях розриття інженерних служб по вул. Культури. Крім того, у всіх районах міста задіяно: 81 одиницю спецтехніки та 164 дорожніх робочих. А для запобігання утворення ожеледиці за ці вихідні було використано 10 кубометрів піщано-сольової суміші та 18,5 тонн солі.

Доглядають і за чистотою об’єктів водозниження і зливової каналізації. Так бригади профільного комунального підприємства промили ділянки зливостоку та мережі зливової каналізації по вулиці Танкопія, провулку Балашовському та проспекті Олександрівському. Також відремонтували оглядовий колодязь по вулиці Метробудівників. Прочистили дощопримальні та оглядові колодязі у Салтівському районі. Провели роботи і у зливостоку в Саржиному Яру.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

А на перехресті проспекту Героїв Харкова та вулиці Академіка Павлова прибрали відкоси берегів і впавші дерева та гілки з водойми.

ОСТАННІ НОВИНИ