Рекордное “заминирование” в Харькове. В этот раз пять объектов одновременно

15.07.2015 17:48   -
Автор:

Ранок, обласна адміністрація. Зайти до будівлю ніхто не може, територію оточили правоохоронці. Об одиннадцятій надійшло повідомлення про замінування.

Вікторія Аннапольська прес-секретар голови Харківської облдержадміністрації

Поступило сообщение о заминировании здания, абсолютно в спокойном режиме все сотрудники были эвакуированы, выведены из здания. В данный момент там происходит осмотр здания, работают взрывотехники и абсолютно никакой паники, и мы надеемся, что это ложное заминирование.

Дорогу через це не перекривали, транспорт рухався по Сумській. Проте через півкілометри вже було не проїхати.

Євгенія Кутнова кореспондент

Шукали вибухівку і у Харківському оперному театрі. Будівлю огородили, до неї нікого не впускали. Така ж сама картина виникла трохи далі, в будівлі міграційної служби. Через це довелось перекрити частину вулиці Римарської. Паралельно на Сумській виникли затори

Крім того, вибухівку шукали і в будиноку проектів на проспекті Леніна, а також у БТІ. Правоохоронці та вибухотехніки оглянули усі п'ять об'єктів. Обстежили більше сорока тисяч квадратних метрів приміщень та прилеглої території, евакуювали майже тисячу осіб. Вибухівки чи інших небезпечних пристроїв не знайшли. Наразі шукають того, хто повідомив неправдиву інформацію про замінування.