Реконструкция в парке Горького продолжается

18.04.2012 18:39   -
Автор:

Масштабні зміни у парку Горького видні вже здалеку. Тут зранку до вечора кипить робота. Та зараз не тільки риють котловани та вивозять сміття, вже взялися і за благоустрій. Одразу при вході око милують нові посаджені дерева, кущі та квіти. Видно і танцювальний майданчик для людей похилого віку. З часом це буде ретро-зона.

Любов,  харків'янка:

-Меняется все конечно в лучшую сторону, мы были очень огарчены тем,что вырубывали деревья, но сейчас мы успокоились, потому что здесь деревьев насадили много, красивые так сказать, со вкусом. Отзывы, мнения и впечателения только саме хорошие. Розы я там видела мальчики будут сажать.

Потроху вимальовуються і алеї парку. Їх вже огородили бордюрами, залишилось лише покласти плитку, а десь заасфальтувати.

Анастасія,  харків'янка:

-Здесь сделали аллеи, хоть как-то проходить можно, раньше здесь было вообще кошмар ходить. Наблюдаем и как выставляют качели.

Розваг і дійсно буде багато. Малеча зможе розважатись і на каруселях, і на паравозах,і на гойдалках. Зустрічатимуть їх казкові герої. Для більш дорослих будуть тут і американські гірки та інші екстремальні атракціони.

Олексій,  харків'янин:

-Мне очень нравятся декорации, очень красиво. Я вижу появляется много атракционов, будет большая детская зона.

Величності парку додаватиме паркан. Його встановили, тепер фарбують. Він слугуватиме захистом від вандалів. Вхід до парку Горького буде безкоштовним. Відкрити його планують на початку літа.

Євгенія Кутнова,Євген Карпенко.Харьковские Известия