Реконструкция по улице Ахсарова

29.06.2012 22:41   -
Автор:

Благоустрій  на Олексіїївці продовжується. Софія Воскресенська у будинку номер дев"ять по вулиці Ахсарова мешкає вже тридцять років. Каже, за цей час, жодного разу вхідні групи до шістнадцятиповерхівки не ремонтувались. Куди мешканці тільки не зверталися. Останній раз – зателефонували до громадської приймальні Народного депутата Валерія Писаренка.

Софія Воскресенська, мешканка будинку №9 по вулиці Ахсарова:

-Сделали конечно качественно, красиво, теперь душа радуется, можно так сказать, не только глаз.

Люди з жахом згадують як місце виглядало колись. Зізнаються, вже й не сподівались на чиюсь домопогу.

Любов Селіванова ,мешканка будинку №9 по вулиці Ахсарова:

-Ломали конечно и каблуки, ну как, подскользнется и упадет, поднимется- пошла дальше. Ступеньки некудышние, каждый год ремонтируют, но все равно нет такого, что сейчас сделали. Сейчас прекрасно будем ходить.

Вхідні групи перетворились на нові за кілька тижнів. Тут повністю замінили сходи, зробили пандуси для інвалідів. Такі ж самі ремонтні роботи тривають й біля тринадцятого будинку по Ахсарова. Там оновлюють сходи. Нова металева конструкція вже на місці старої.

Дмитро Асташев, будівельник:

-Недели две наверное варили, меряли, ставили, бетонировали основание, это все должно время проходить.

Алла ,мешканка будинку №17 по вулиці Ахсарова:

-Мы любовались там ступеньки, там, а у нас вход был некрасивый. Теперь самый красивый вход у нас будет.

Будівельникам залишилось тільки покласти нову плитку та заасфальтувати територію біля сходів.

Валерій Писаренко ,Народний депутат України:

-Вопрос безопасности харьковчан должен стоять на первом месте. Вот на Ахсарова тринадцать была проблематика практически отсутствия нормальных ступенек, по которым могли бы передвигаться люди. поэтому была проведена комплексная робота, фактически была реконстуркция, сегодня там находятся новые подходные пути.

А по вулиці 23-го серпня поблизу дитячої поліклініки № 4 ремонт дороги в самому розпалі. Сотні батьків з дітьми щоденно відвідують цей медзаклад. І кажуть що підступися до нього було цілою проблемою – непрохідною.

 Ольга Орленко, начальник медичної частини міської дитячої поліклініки № 4:

-Подъезд к нашей поликлинике был ужасный. Не было асфальтового покрытия свершенно, были большие лужи грязи пыли. Родители не могли нормально проехать. А в поликлинике после этого были кучи песка. 

Ірина Логінова:

-Ужасно неудобно, ребёнка трусит в коляске. И очень радуемся, что наконец-то позаботятся о наших детях.

За словами Народного депутата Валерія Писаренка, відремонтувати доріжку було вже не проханням, а вимогою тутешніх мешканців, які звернулись до нього по допомогу.

Валерій Писаренко ,Народний депутат України:

-На сегодняшний день дорожка уже делается и в ближайшее время здесь появится зона отдыха, чтобы мами могли здесь спокойно проводить время и отдыхать.

Всі зауваження мешканців щодо благоустрою в районі, запевняє нардеп, і далі приймаються до уваги і їх включатимуть до плану робіт.

Євгенія Кутнова, Анжела Сушко,Ігор Луханін.Харьковские Известия.