Рейдерське захоплення маршруту

01.04.2013 23:02   -
Автор:

289 маршрутка курсує від 13 кладовища до метро Пушкінська. Водій Юрій на маршруті працює давно. Тож всіх водіїв знає в обличчя. Але, сьогодні вранці, приїхавши на кінцеву зупинку, він побачив дивну картину. Такі ж зелені "Рути" з такими ж номерами брали на посадку людей. Водій вирішив поцікавитися, що ж таке відбувається.

Юрій водій маршрутки №289

-Подходит такой высокий лысоватый мужчина и ещё таких три мальчика такого плана. вот вы не грузитесь, иначе мы это. Ну я не буду говорить выражения которые они говорили. Они перекрыли потом движение машинами. Становились перед машиной, вот следущая машина которая вот стоит "40-я", они ему просто не давали уехать.

Юрій та інші водії таки намагалися виїхати на маршрут, але рейдери пішли на більш кардинальні методи.

Юрій водій маршрутки №289

-Они мне угрожали физической расправой. Если вы не будете делать, что мы говорим, то мы вас обработаем.

На місце інциденту прибув і директор маршруту. Але чорні перевізники не зупинялися.

Валерій Джерелій перевізник

-Провоцировали, убирали водителей с сидений, забирали ключи с машины и при выходе водителя закрывали двери и стояли возле дверей.

Після того, як директор маршруту зрозумів, що на цьому справа не закінчиться. Він звернувся за допомогою.

Валерій Джерелій перевізник

-Тут был неграмотный беспредел. Они наверное перепутали, ребята, что сейчас 2013 год, а не 1990. Слава Богу, что власть в городе есть. Она сработала оперативно и всё в порядке.

За час рейдерського захвату, що зранку тривав до другої години дня, перевізник втратив близько тисячі гривень. Самих зловмисників вже затримали і вони понесуть покарання. Люди ж кажуть – добре, що ситуацію владнали і попередели ймовірну загрозу для людей від таких "чорних" перевезень.

Людмила співробітник ВИШу

-Неизвестно кто ведёт, в каком она состоянии, какой у него стаж работы. Конечно нужно, чтобы проверяли перед маршрутом желательно.

Ганна домогосподарка

-Гибелью людей, гибелью пассажиров, детей. За этим нужно следить обязательно.

Наталія програміст

-Безопастности людей это конечно угрожает. Несомненно надо действительно. И несомненно налоги это в наш бюджет. А это и благоустройство города, улиц, тротуаров. Это же всё оттуда идёт.

Ігор Бескровний