Регламентний комітет Верховної Ради зволікає з розслідуванням причетності Арсена Авакова до гей – скандалу

27.05.2013 20:14   -
Автор:

Арсен Аваков не хоче розголосу. Свою причетність до гей скандалу, в якому засвітився його друг і колега Олександр Кірш – замовчує і коментувати відмовляється.  

Дізнатися правду – причетний Аваков чи ні до розбещення неповнолітнього – вирішили народні депутати від Харкова. Вони подали до Верховної Ради проект постанови "Про створення Тимчасвої слідчої комісії", яка мала б в цьому розібратись, але далі комітету – та не пройшла.

Євгеній Мураєв народний депутат України (Партія регіонів)

-Эта процедура необходимости создания такой комиссии должна была пройти регламентный комитет. К сожалению Арсен Борисович Аваков, который является членом этого комитета и оппозиция в целом тормозит прохождение процедуры созданием этой комисси следующий образом. Они просто не дают своих представителей в эту комиссию и на сегодняшний день такая важная комиссия у нас не функционирует.

Регламентний комітет проект постанови просто відхилив. Без розгляду. Навіть сил на аргументи шукали не стали, каже Євгеній Мураєв.

Євгеній Мураєв народний депутат України (Партія регіонів)

-Нас, как организаторов, не пригасили на заседание регламентного комитета, то есть оппозиционные силы сабботируют создание этой комиссии, а это знаете, наталкивает на тревожные мысли, мы же хотели установить достовернгость: было или нет. Но если они так активно сопротивляются я боюсь, что скорее всего это подтверждает достоверность того видео что все видели.

Арсен Аваков і Олександр Кірш – це лише один оприлюднений випадок, каже Євген Мураєв. Взагалі ж кількість злочинів, пов"язаних із сексуальним розбещенням неповнолітніх дітей – щороку зростає.Статистика невтішна. Якщо в дві тисячі восьмому році, каже нардеп, зареєстровано близько двох тисяч відповідних злочинів, то в дві тисячі одиннадцятому ця цифра перевалила вже за дві. Тож, народні депутати переконані, без створення Тимчасвої слідчої комісії проблеми не вирішити. Народний депутат Володимир Мисик має на меті ще й посилити відповідальність за злочини проти статевої недоторканості дітей. Відповідний законопроект наразі на розгляді Верховнорї Ради.

Олена Мітясова, Олександра Суфіянова