Реалізація меморандума про співпрацю

26.09.2012 21:46   -
Автор:

Анастасія Полякова кореспондент

-Юридична необізнаність громадян зачасту призводить до проблем. Квартирні афери, рейдерські захвати. Тим харків"янам, які потрапили у халепу, народний депутат України Ірина Бережна на особистих прийомах надає юридичну консультацію.

Пенсіонерка Зінаїда Ляшенко на такий прийом прийшла зі своїм горем. Жінку аферисти намагаються виселити з квартири, задля цього й підготували фіктивні папери .

Зінаїда Ляшенко пенсіонерка

– Я нигде не подписывала не единой бумажки, нигде, ни на одном листочке, ни на купле-продаже, ни на вытягах. Там всё обманным путём шло, всё обманным путём.

З ситуацією пообіцяла розібратись народний депутат України Ірина Бержена. В тому, що жінку намагаються одурити не сумнівається. Питання взято на контроль.

Ірина Бережна народний депутат України

-Вже розпочато роботу задля її підтримки та захисту через судові установи, бо там стовідстокова шахрайська схема, і я впевнена, що буде абсолютно позитивний напрям вирішення цієї проблеми.

Такі прийоми городян та юридичні консультації – дають ефект, що відчувають харків"яни. Адже існує зворотній зв"язок і кожне питання крок за кроком вирішується.

Ірина Бережна народний депутат України

-Ось такі спільні прийоми громадян задля того, щоб вирішувати не відходячи, одразу ж намагатися їхні проблеми, консультувати людей, зокрема з юридичних питань.

Олександр Бандурка ректор Харківського національного університету внутрішніх справ України

-Такий тандем, який представлений сьогодні дає можливість зразу виробляти якісь рішення по клопотанням відвідувачів. Якісь повноваження народного депутата України, чи мої, можуть використані в інтересах цих людей негайно.

З початку року до громадської приймальні народного депутата України Ірини Бережної звернулося понад десять тисяч городян.

Анастасія Полякова, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия