“Ранок живої музики” та квіти. В Основ’янському районі відбувся флешмоб “Привітай вчителя”

02.10.2020 13:01   -
Автор:
Ранок у школі №10, що в Основ'янському районі, розпочався з класичної музики. З нагоди прийдешнього професійного свята педагогів зустрічали біля входу навчального закладу з квітами та привітаннями. Освітяни кажуть, такий подарунок став справжньою несподіванкою. 
 
Ганна Промоскаль вчитель хімії Харківської загальноосвітньої школи №10 Харківської міської ради 
 
Подходя к школе, слышу живую музыку. Думаю: нет, наверное, мне кажется. Думаю, наверное, уже перетрудились, надо отдыхать. Нет, подхожу все-таки ближе – живая. Живая музыка – это, конечно, здорово. Это такой классный сюрприз, это такая редкость. Но и вообще детей нужно же к прекрасному приучать. Живую музыку они редко слушают. Так, что спасибо большое всем, кто это придумал.
 
Сюрприз вирішили організувати представники адміністрації Основ'янського району. Кажуть, мета – не тільки привітати вчителів із професійним святом, а і долучити до прекрасного та підняти настрій. 
 
Ганна Головчанська голова адміністрації Основ'янського району 
 
Мы сегодня с депутатами Харьковского городского совета, со всей большой командой, дружной Харьковского городского головы подготовили флешмобы. Абсолютно во всех учреждениях образования сегодня вот такое утро живой музыки. Мы сегодня всем нашим педагогам, всем работникам образования дарим 2600 роз. И для них это сюрприз, они об этом не знали. Вот так, приходя сегодня на работу, в свои учреждения, вот так вместе с детьми, с родителями, с музыкантами мы решили украсить их утро.
 
В свою чергу, діти підготували свій подарунок. До його організації теж підійшли з креативом – створили велику композицію із маленьких деталей, де кожен висловив власне привітання та найщиріші побажання зі святом.
 
Аліса та Марія учениці Харківської загальноосвітньої школи №10 Харківської міської ради 
 
Поздравляю всіх вчителів зі святом. Бажаю щастя, здоров'я. Щоб в них не було багато двоешників і були залізні нерви. 
 
Та не лише святами живе район. Сфері освіти тут приділяється особлива увага. Щорічно у навчальних закладах проводять ремонти приміщень, розвивають спортивну інфраструктуру і робота продовжуватиметься, зазначає голова адміністрації. 
 
Ганна Головчанська голова адміністрації Основ'янського району 
 
Как в целом в городе Харькове, так и в Основянском районе, всегда у нас приоритетной отраслью является образование. У нас на сегодняшний день более 70% учреждений уже полностью поменяны окна. Из десяти школ у нас шесть уже имеют новый спортивные комплексы, новые стадионы. В этом году у нас очень большое внимание уделялось конструктивам здания.
 
Разом із розвитком освіти для представників адміністрації головне і висока оцінка праці педагогів. Адже саме вони дарують людям знання, які допоможуть у подальшому житті.