Работники соцслужби принимают поздравления с профессиональным праздником

04.11.2013 17:46   -
Автор:

Працювати у соціальній сфері – не так й то просто, зізнаються САМІ робітники соцслужб. Тому, кажуть, серед них не має випадкових людей, ті, що не проходять щоденний іспит на людяність, доброту і терпіння – тут просто не затримуються.  

Анна Шелякіна фахівець соціальної роботи Фрунзенського центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді

-Ты приходишь и первым принимаешь удар на себя, выслушиваешь все проблемы, приходится поддерживать, понимать и каждый из нас становится в какой-то степени психологом.

Що це за професія соціальний робітник на собі в достатній мірі знає і народний депутат України Ірина Горіна, адже їй так само доводиться щодня вирішувати нагальні проблеми людей, допомагати тим, хто потребує підтримки.

Ірина Горіна народний депутат України

-Люди приходят с проблемами, с горестями, с бедами. И сейчас, работая с людьми, я понимаю какой это тяжёлый труд, когда ты своим сердцем и душой выстраиваешь отношения, пытаешься вникнуть, разобраться. Людям же в первую очередь нужно внимание и забота, простая человеческая забота.

Тож в день професійного свята  – дня працівника соціальної сфери, робітники соцслужб Фрунзенського і Комінтернівського районів приймали вітання – подяки від народних депутатів України Ірини Горіної та Анатолія Денисенка, грамоти райдержадміністрацій та подарунки – як вдячність за відданість роботі та професіоналізм.  

Карина Літічевська спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Комінтернівського району

-Я в себе чувствую силы помогать людям, работать в этой сфере. Здесь нужны люди, которые не только профессионально сильны, но также имеют такие качества как гумманость и доброта, всё таки у нас льготный контингент.

Народний депутат Ірина Горіна впевнена, ці люди за їх нелегку працю та щире серце гідні ще більшого, тож, задача народних обранців відстоювати їх інтереси у Парламенті.