Работа КП “БТИ”: популярные услуги и возможность получения техпаспорта онлайн

09.03.2018 16:38   -
Автор:
Серед популярних послуг, що надають у фронт-офісі "БТІ", отримання технічного паспорту та замовлення довідки про наявність чи відсутніть зареєстрованих прав до 31 грудня 2020 року. Останній документ потрібний для будь-який нотаріальних угод з нерухомістю, пояснюють у "БТІ". Також часто люди просять виготовити довідку про присвоєння поштової адреси. 
 
Еліна Солопіхіна заступник директора КП "БТІ" 
 
Эта справка необходима в разных ситуациях. Это и для разделения объектов, и для вновь созданного объекта недвижимости, это и частный дом, и нежилое строение. И даже, если приводится в соответствие нумерация по уже существующему какому-то зданию тоже готовит эту справочку наше предприятие.
 
Крім того, фахівці комунального підприємства "БТІ" готують різноманітні технічні висновки, проводять оцінку. Також серед послуг – реєстрація бізнесу. До всього, можна отримати різноманітні консультації. Відвідувачі фронт-офісу кажуть, що якість послуг оцінили. Особливо при замовленні технічного паспорту. Для укладання договору фахівці підприємства можуть навіть приїхати додому, якщо у заявника є таке бажання.
 
Ксенія відвідувачка фронт-офісу
 
Звонят перед этим сначала, то есть связываются, когда нам удобно, чтобы мы были на месте. Обслужили хорошо, быстро и качественно, результатом довольны.
 
Також відвідувачі відзначають, що у фронт-офісі немає черг. І це важливий фактор, бо у старому "БТІ" постійно існувала така проблема.
 
Андрій відвідувач фронт-офісу 
 
Появилась необходимость переделать документы на квартиру, подошли, получили талончик, есть оператор, подождали, все отлично, все супер, 
 
Взагалі, через сайт Департаменту реєстрації можна замовляти послуги онлайн. Наразі це поки що доступно тільки для мешканців міста, проте у планах підприємства зробити це і для жителів області.
 
Еліна Солопіхіна заступник директора КП "БТІ" 
 
Мы первое и единственное коммунальное предприятие на сегодняшний день, которое запустило сервис заказа технического паспорта онлайн. Таким образом мы хотим обеспечить максимальный сервис для наших заказчиков, сделать заказ технического паспорта быстро, удобно и максимально комфортно.