“Путін може програти вже скоро і дуже швидко” – NEWS REVIEW

15.10.2022 11:45   -

Перший ЗРК IRIS-T вже використовується силами протиповітряної оборони ЗСУ. «Німеччина постачає його першим в Україну. Вже ця система працює у Збройних силах десь там на південному напрямку», – повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. За його словами, найближчим часом цих систем в Україні має стати більше.

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу в інтерв‘ю виданню «Голос Америки» сказав, що Путін може програти вже скоро і дуже швидко, бо «звір зараз у дуже вразливому стані». «Згадаймо, як Радянський Союз розвалився дуже швидко як дуже централізована організація. На Землі є місце, яке чекає на Путіна та його поплічників – це трибунал», – сказав Рейнсалу.

На тлі російського вторгення влада Німеччини терміново посилить захист важливих об’єктів у ФНР. «Ми готуємося до цього. Захист нашої критичної інфраструктури має найвищий пріоритет», – розповіла міністр внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв’ю газеті Süddeutsche Zeitung. Вона уточнила, що морська інфраструктура вже охороняється більшою кількістю поліцейських.