“Пункт незламності” для людей з інвалідністю. Як він виглядає та що йому не вистачає (відео)

16.12.2022 19:53   -

Вода питна та технічна, продукти харчування, медикаменти та засоби особистої гігієни. Все це вже стало стандартним набором для пункту незламності. Проте це місце відрізняється від інших. Адже в одній зі шкіл Слобідського району створили “Пункт незламності” саме для людей з інвалідністю. Тут одночасно можуть перебувати 800 людей, це і маломобільні люди, і люди, які їх супроводжують. Кажуть, пункт вже майже готовий до використання. Його потрібно ще доукомплектувати.

СВІТЛАНА ЛЕЩЕНКО ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ АДМІНІСТРАЦІЇ СЛОБІДСЬКОГО РАЙОНУ
Здесь основная задача, мы уже обеспечены и кроватями, и постельным бельём, и продуктами питания, и гигиеной, но необходим генератор, так как мы пробили специально для школы скважину и у нас 4 наноса в отдельной котельной, чтобы обогреть 3 этажа и чтобы люди не замерзали, могли покушать, обогреться, необходим генератор.

Аби в “Пункті незламності” з’явився генератор, адміністрація Слобідського району веде перемовини з партнерами. Вони відвідали пункт та побачили, як він облаштований. У адміністрації Слобідського району кажуть, що всі інші пункти вже укомплектовані та введені в експлуатацію.

СВІТЛАНА ЛЕЩЕНКО ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ АДМІНІСТРАЦІЇ СЛОБІДСЬКОГО РАЙОНУ
В Слободском районе по заданию Игоря Александровича Терехова создано 32 пункта незламності. Это школы, это тепловые сети, это палатки, домики и 3 станции метрополитена.

До цих пунктів можна вже приходити, щоби обігрітися та зарядити гаджети. Крім того, в окремих на базі окремих “Пунктів незламності” облаштували ще й точки видачі гарячого харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми не можемо без цього зараз жити». Як у «Пунктах Незламності» інтернет проводять