Проспект Московский на ремонте. Рабочие кладут второй слой асфальта

06.08.2015 16:32   -
Автор:

По проспекту Московському, на ділянці від вулиці Академіка Павлова до площі Повстання, рух транспорту ускладнений. Тут ведеться масштабна робота з асфальтування проїжджої частини.

Сергій Лунюшкін майстер

Частично перекрыли полосу, на которой ведутся работы. Движение смещено на другую полосу. Ограждено всё щитами, знаками, везде есть указатели, и нам помогают нам сотрудники ДПС

Однак ці обмеження – тимчасові, кажуть шляховики. І щоб швидше все завершити, тут задіяли чималу кількість спецтехніки: три асфальтукладника, п'ять катків. Аби процес не зупинився ані на хвилину, до проспекту з'їхалися з десяток КАМАЗів з асфальтом.

Шляховики вкладають асфальт на ділянці ву один кілометр. Це вже другий шар, розповідають комунальники. Перший тут поклали кілька років тому. Однак за браком фінансування не змогли завершити повний капремонт проспекту. Перед початком роботи була проведена ревізія стану першого шару. Фахівці запевняють, він зберігся досить добре.

Сергій Лунюшкін майстер

Было подготовлено основание, отфрезеровано. Уложен слой асфальта Уложен качественно, до сих пор никаких проблем с ним нет. Сейчас пролито всё эмульсией и укладывается второй слой

Здати під ключ проспект Московський на ділянці від вулиці Академіка Павлова до площі Повстання комунальники планують до сьомого вересня.