Профсоюзы посетили “Харьковгорлифт”

24.05.2012 18:30   -
Автор:

Члени об`єднання профспілок Харківщини, роботодавці та представники влади. Всі вони – це тристороння соціально – економічна рада. Її створили у місті для перевірки та контролю на всіх комунальних підприємствах Харкова з метою співпраці та налагодження загальної роботи всіх профспілок. І сьогодні вони відвідують "Харківміськліфт". Тут від них нічого не приховують – ні паперів, ні технологій. Їх демонструють прямо на заводі виготовлення ліфтового обладнання.

Анатолій Кандауров , директор КП "Харківміськліфт":

-У нас 860 человек членов профсоюза, мы им особое внимание уделяем, это у нас люди отдыхают и в Крыму и дети в санаториях, пансионатах, мы им особое внимание уделяем и это доказано документально, выделяем средства для того, чтобы люди были защищены, поэтому то, что они увидели, они поняли, что предприятие серьезное и оно работает правильно.

Ніна Караван, заступник директора Об'єдання профспілок Харківщини:

-Робота профспілок взагалі, я можу сказати, взагалі ще на вищому рівні, тому що виконуються усі умови колективного договору, виплачується заробітна плата, весь соціальний пакет утримується, співробітники  отримують усі додаткові пільги, які прописані колективним договором.

Наступним комунальним підприємством, з роботою якого ознайомляться представники тристоронньої ради, стане КП Харківводоканал.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.