Проекты социально-экономического развития Харькова на 2017 год

19.01.2017 13:36   -
Автор:
Соціально-економічний розвиток. Цим вектором рухатиметься Харківщина в 2017 році, зазначила голова облдержадміністрації Юлія Світлична. І це, каже губернатор, включатиме в себе багато напрямків, що охоплюватимуть різні сфери життя. Під пильної увагою владників – медична сфера. А саме є плани провести оснащення медзакладів новим обладнанням та провести в них масштабні ремонтні роботи.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
С 2017 года 14 областных больниц на территории Харькова в них начнётся работа. И мы будет в них отслеживать качество и сроки проведённых работ. Могу сказать, что уже по проведённым процедурам удалось сэкономить средства. И средства пойдут на ещё один медобъект – Онкоцентр, которого не было до этого в перечне. 
 
Ремонтні роботи проведуть і в навчальних закладах. А один з них, школу у Пісочині, цьогоріч побудують з нуля, повідомила Юлія Світлична. Ремонт автошляхів – також у пріоритеті.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Будем настаивать на то, чтобы закончить дорогу "Чугуев-Меловое" до границы с Луганской областью. Мы определили приоритет Сумского направления. Также один из приоритетов – это дорога "Мерефа-Лозовая-Павлоград" до границы с Днепром, которая тоже требует ремонта.
 
Продовження будівництва великої органної зали філармонії також стоїть в пріоритеті на 2017 рік, розповіла Юлія Світлична. І щоб заплановане здійснити, керівники області активно залучатимуть міжнародні інвестиції. Так минулого року до Харківщини поступило дев'яносто п'ять мільйонів іноземного капіталу. Цьогоріч, наголошують керівники облдержадміністрації, обертів в цьому напрямку не збавлятимуть.