Проекты победителей “Школы лидерства” уже начали реализовывать на территории области

25.07.2016 14:23   -
Автор:
Сфера ЖКГ, освіти, туризму та охорони здоров"я. Це напрямки, в яких по території області реалізовуватимуть проекти, створені переможцями "Школи лідерства". Яна Білецька з командою пропонує мешканцям Харківщини безкоштовно просто неба та під веселу музику займатися фітнесом.
 
Яна Білецька переможниця проекту "Школа лідерства"
 
Наш соціально-спортивний проект "Здорова нація – майбутнє України" буде реалізований у Барвінківському районі, Зачепилівському, Золочівському, Краснокутському, місті Лозова, Люботин, Дергачівський район, Богодухівський, місто Харків та Ізюм.
 
Ігор Пашнєв популяризуватиме туризм на Харківщині. Майданчиком реаліції свого проекту хлопець обрав садибу Сковороди. 
 
Ігор Пашнєв переможець проекту "Школа лідерства"
 
Основна моя ідея – створення місця під кемпінг. Це розвиток "зеленого" туризму. Це проведення електропостачання на місце для кемпінгу, створення людських умов.
 
((видео на закадр G:Temp_newсветличная и умняки)) У створенні проектів-переможців учасникам школи допомагали владники з профільних департаментів обладміністрації. Така співпраця – задум Ігоря Райніна. Мета губернатора –  зробити владу більш відкритою для молоді. А підростаюче покоління залучити до роботи в держустановах. 
 
Наталія Плотник куратор проектів студентів "Щколи лідерства" по Департаменту культури та туризму ХОДА
 
Ми познайомили з кожним співробітником Департаменту, ми пройшли в кожний відділ, кожен начальник і спеціалісти розповідали, чим саме займається відділ, які напрямки діяльності.
 
Проекти-переможці вже поступово втілюються у життя. Хоча на їхню реалізацію і необхідні певні суми. Для спортивного – 270 тисяч гривень. На туризм розробники хотіли б отримати майже 350 тисяч. Та поки що бажаючі допомогти авторам роблять це виключно на волонтерських засадах. У майбутньому ж розробники сподіваються залучити ще й кошти від іноземних грантів. Якщо не вистачить, звертатимуться за допомогою до губернатора.