Продукцией харьковской молочной кухни заинтересовались немецкие бизнесмены

22.05.2012 22:17   -
Автор:

Гостей такого рангу харківська молочна кухня в себе ще ніколи не приймала. До неї завітав сам Стефан Хіпп, засновник компанії, що відома на весь світ своїм якісним дитячим харчуванням. Німецький бізнесмен на меті має ознайомитися з роботою підприємства, щоб в подальшому співробітничати з харків"янами.

Світлана Горбунова-Рубан,  заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення:

-Есть настроение работать, есть настроение в лице этой компании, в лице этого конкретного человека получить партнера, которые могли бы вкладывать инвестиции в город и расширить диапазон нашего детского питанния (СК) мы надеемся на плодотворное сотрудничество и развитие отношений

Тож приховувати від гостя  на фабриці нічого не стали і показали йому весь технологічний процес виробництва. На останок ще й дали продегустувати вже готову продукцію.

-Добре на смак, гарне молоко, більш нічого не можу сказати

Тридцять дві тисячі порцій за зміну, вісімдесят пунктів роздачі. Похвалитися перед німецьким гостем молочній кухні є чим. Продукція вся якісна, натуральна, не містить барвників і консервантів. Отримують її більше двохсот тисяч маленьких харків"ян і мешканців області.

Стефан Хіпп,  генеральний директор компанії "Hipp GmbH & CO":

-Я все подивився, ознайомився з технологією виробництва. Далі в планах, думаю, ділові переговори, під час яких ми і визначимося з планами щодо подальшої співпраці.

Олена Мітясова, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.