Проблемы жителей по проспекту Победы решатся комплексно

20.06.2012 17:44   -
Автор:

На зустріч із мером та Народним депутатом на Олексіївці прийшло чимало людей. За багато років тут проблем назбиралось чимало. В основному мешканці звертають увагу на стан житлового фонду та доріг. Так, по проспекту Перемоги шістдесят шість вхідні групи до під"їздів взагалі перетворились на розвалини.

Людмила:

-У меня муж инвалид второй группы, и у нас ямы, а нам пишут денег нет. Вот, смотрите, вот.

Людям з особливими потребами через цю проблему складно виходити з дому. Схожі негаразди чи не в кожному будинку.

-Уже тридцать лет ступеньки никуда не годятся. Вообще.

Люди скаржаться – стан під"їздів також незадовільний. Будинки погано опалюються, труби проіржавіли, каналізація працює аби як, а дахи протікають.

Геннадій Кернес, Харківський міський голова:

-Есть вопросы общего плана, есть вопросы индивидуального характера. Мы проанализируем, обобщим,составим план, определим финансирование и начнем работать. То, что сможем сделаем сразу, то, что определим, сделаем в процессе, потому что есть роботы, которые сразу не решаются. Вы все будете знать и увидите результат.

Питанння, яке хвилювало пенсіонерів і раніше, вже вирішено- діє п"ятдесятивідсокова знижка на вивезення побутових відходів. Крім того на найближчій сесії планують ухвалити рішення про те, що встановлювати і обслуговувати  лічильники води мають коштом КП «Харківводоканал».

Геннадій Кернес, Харківський міський голова:

-Мы двадцать второго примем решение по поводу того, те кто имеет определенный статус, ветераны войны, инвалиды войны, те, кто социальные гарантии имеет по закону, счетчики и проверка счетчиков бесплатно, за счет предприятия.

Проблеми на Олексіївці є й у найменших.

Анастасія:

-Я хочу, чтобы на площадке была песочница и карусель.

Станіслав, мешканець буд. 72-Б по пр.Перемоги:

-Детей у нас в подьезде много, только на нашем этаже шестеро, на аллее площадка есть, но до нее далеко идти, это очень неудобно.

Валерій Писаренко, Народний депутат України:

-Приятно, когда просят о том,чтобы увеличивать зоны отдыха для детей, это значит что детей становится больше. Поэтому мы будем способствовать, чтобы детских площадок по городу было больше.

З проблемами мешканців ревізори пообіцяли розібратися у найближчі дні. Увесь об"єм перелічених задач вирішуватимуть крок за кроком.

Валерій Писаренко, Народний депутат України:

-В первую очередь внимание будет обращаться на состояние подходов к домам, инфраструктуры, подачу воды, отопление.

Усього під час зустрічі було озвучено близько сімдесяти звернень. Усі вони взяті на особистий контроль Харківського міського голови та Народного депутата України.

Євгенія Кутнова,Ігор Луханін.Харьковские Известия.