Призыв в армию заканчивается 30 июня. Ещё не добрали 83 призывника

23.06.2016 14:31   -
Автор:
У мерії робоча нарада владників, правоохоронців та військових комісарів . Основне питання до обговорення хід проведення призивної кампанії у травні-червні 2016 року. У Харкові план зі збору та відправлення строковиків на місця несення служби фактично виконано, але ще не в повному об"ємі, зазначають фахівці обласного військомату. 
 
Юрій Калгушкін військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату 
 
Плановое задание составляет 511. По состоянию на вечер 23 июня было предназначено в команды 428 призывников, что составляет 83,8%. Минус 83 призывника.
 
Наразі, найкраще йде призов в Індустріальному районі , відстає по показникам Холодногірський. Та й загалом, як зазначив військовий комісар, прИзов йде не так гладко. Так, без поважних причин до військоматів по місту не з"явилось понад 5 тисяч призовників. Є і такі, які були доправлені на проходження медичного обстеження, але не повернулись. У відношенні тих, хто ухиляється від строкової служби і не являється до військоматів вже складено 311 протоколів. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Что я вас попрошу. Естественно никто, нигде, никого на улице хватать не надо. Я попрошу глав администраций, начальников райотделов, военкомов соберитесь, подумайте кого вы будете призывать, как вы это будете делать, чётко по закону, во всяком случае не нарушая закон и обеспечьте 100% результат. 
 
Ігор Терехов пообіцяв, у мерії контролюватимуть хід виконання призовної кампанії до її закінчення. Останній день відправки призовників до військових частин зі збірного пункту – 30 червня.