Прибирання на цвинтарях

06.04.2012 18:02   -
Автор:

Світлана вже встигла прибрати могили своїх рідних, тепер допомагає подрузі, яка захворіла. Бо до початку поминальних днів треба, щоб скрізь був наведений лад. Але куди виносити сміття- жінка не знає.
 
Світлана харків'янка

Там спросила где мусор, еще тоже не знают. вот я немножно убрала, и вот тут чуть-чуть. Но его же надо вынести?А куда? Я не знаю куда.

Територія міського цвинтаря номер два займає двадцять гектарів. І щоб люди, прибираючи місця поховань, не смітили на інших могилах дирекція обладнала спецмісця. На центральних алеях залишені мішки для збору відходів.

Іван Кузін директор міського цвинтаря № 2

По закону Украины на захоронениях, на могилах обязаны убирать родстенники умерших. Мы просим выносить их убраный мусор на центральные аллеи, на места специально отведенные для мусора для дальнейшего централизованого вывоза.

Крім громадян прибиранням території цвинтарів займаються й комунальники. Вони виконують більш складну роботу -кронують дерева, фарбують огорожу, а також наводять лад на тих могилах, за якими нікому доглянути. Проте благоутрій на цьому не закінчується.

Іван Кузін директор міського цвинтаря № 2

Завезено необходимое колличество песка, регулярно вывозится мусор, благоустраиваем кладбище, вот сейчас монтируется новая беседка для наших посетителей.

Так ж Прибирання на цвинтаряхсамі роботи проходять й на інших міських кладовищах. Як завжди, під час поминальних днів, будуть виведені на маршрут додаткові автобуси. А на Академіка Павлова та Героїв праці буде заборонене паркування автотранспорту п"ятнадцятого, двадцятого та двадцять третього квітня.

Євгенія Кутнова,Віктор Ноздрачов.Харьковские Известия