Президентская программа поддержки семей

16.10.2012 18:52   -
Автор:

За останній рік тільки на Харківщині побудовано двадцять сім нових дитячих садочків, а у п’ятдесяти чотирьох дошкільних закладах відкриті додаткові групи. Облаштовано десятки спортивних та ігрових майданчиків.

Євген Савін заступник голови Харківської облдержадміністрації

-Спасибо вам молодые родители за то что рожаете детей, зато что растите. Мы будем создавать все условия для того чтобы наши дети находились в комфортных и безопасных условиях.

Так і в есхарівському дитсадочоку. Його близько двох сотень малюків вважають за рідний дім. А в ньому обов’язково повинно бути і місце для ігор.

Ольга Вергун вихователька дитсадка

-Дякуємо вам за іграшки, за качелі, за гірки. Завдяки вам у наших дітей буде цікава прогулянка, а якщо цікава прогулянка – дітям буде радісно, весело, будуть вони фізично рости здоровим, завдяки вашим гіркам, допомозі.

Нові ігрові майданчики у дитсадках встановлені не тільки у Терновій та Есхарі, отримали їх і малюки Вільчі та Колодязного та багатьох інших селищ області. Взагалі до початку навчального року в дошкільних закладах Харківщини проведені ремонти та закуплені нові іграшки і обладнання. Народний депутат Дмитро Шенцев впевнений, влада зобов’язана опікувати маленьких українців не залежно від їх місця проживання.

Дмитро Шенцев народний депутат України

Все стараемся, от чистого сердца, сделать так, чтобы наши детки, понятно, что дети это наше будущее, чтобы наши дети живущие в селах поселках, в области ничем не отличались от детей живущих в крупных мегаполисах и в столице нашей страны, а поэтому мы просто стараемся и работаем и будем это продолжать и дальше.
 
У кожного малюка, навіть у найвіддаленішому селі, має бути створена можливість відвідувати садочок, підкреслив нардеп Дмитро Шенцев. Саме за таким принципом і у дитячому садочку села Тернова відкрито нову групу для наймолодших вихованців. Тож ті батьки, які раніше не мали де і з ким залишити дитину, нарешті отримали необхідну підтримку.

Христина мешканка с. Тернова

-Я думаю это очень многим родителям будет поддержка – можно и на работу, дети под присмотром.

І така робота продовжується. Райони різні, але мета у дорослих єдина  – подарувати малюкам свято.
 
Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.