Президент України нагородив тридцять кращих харків`ян

21.09.2012 17:42   -
Автор:

Згідно з наказом Президента України державні нагороди отримали представники різних сфер життя Харківщини. Починаючи від педагогів, артистів та пересічних співробітників заводів до начальників величезних промислових підприємств, ректорів ВИШів та керівників науково-дослідних інститутів. Такий врожай державних нагород для регіону цього року – не зовсім звична ситуація, каже губернатор Харківщини Михайло Добкін, адже в усі часи до процесу нагородження підходили вибірково. Минула влада взагалі нівелювала його роль. Сьогодні усе змінилося. В країні почали відроджувати повагу до людської праці.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-В этот раз большое количество наших земляков, работающих в области, в городах, в районах, в селах, получили высокие звания, ордена, медали. Своим трудом они в свое время добивались славы для нашего региона и возрождение наших былых традиций вот таким большим представительством среди награжденных показывает сегодняшнюю роль в современной истории Украины.

Також до тридцятки відзначених потрапили і керівники адміністрацій та рад Красноградського та Балаклійського районів області.  Орден "За заслуги" третього ступеня одержали віце-губернатор Валентин Дулуб та віце-мер Ігор Терехов. Повний список нагороджених опублікований на сайті Президента України.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.