Президент Пётр Порошенко передал ВСУ более 150 единиц военной техники

17.10.2016 14:57   -
Автор:
БМП, БТРи, літаки, міномети. Ця техніка тільки-но вийшла з заводського конвеєру. І вже готова стати на захист держави, зазначив Президент України Петро Порошенко під час свого робочого візиту на Харківщину.
 
Петро Порошенко Президент України
 
Вітаю вас зі святом Дня захисника вітчизни. З одного боку – це є ваше професійне свято, що є така найпочесніша професія – захищати Україну. Тому зміцнення обороноздатності й боротьба за незалежність нашої держави – є справою всього народу.
 
Президент передав військову техніку до повітряних, зенітних, розвідувальних військ. Всього – понад сто п'ятдесят одиниць. 
 
Петро Порошенко Президент України
 
Така публічна передача модернізованих і нових зразків військової техніки, озброєння, і одразу її відправка в район проведення АТО стала вже добре відомою традицією. І я наголошую, що ми будемо постійно продовжувати її.
 
За останні два роки до збройних сил України було передано понад дванадцять тисяч одиниць військової техніки. Наразі, наголосив голова держави, перед вченими стоїть завдання розробити нові зразки ракетного озброєння та систем артилерії.